Організація харчування

В організації харчування дітей дошкільний підрозділ керується ст.35 закону України «Про дошкільну освіту», Інструкцією з організації харчування у дошкільних навчальних закладах (зі змінами), внесеними згідно з Наказом МОН молоді та спорту України №202/165(20440-13) від 26.03.2013. Регулярно, відповідно до вимог листа МОН України від 21 червня 2007 року «Про здійснення контролю за організацією харчування дітей  у дошкільних навчальних закладах» здійснюється котроль за організацією харчування дітей. Основні питання, які контролюються:
- виконання норм харчування у дошкільному підрозділі;
- правильність встановлення плати за харчування;
- робота щодо покращення матеріально-технічного забезпечення харчоблоку;
- технологія приготування страв;
- правильність складання меню-розкладу, перспективного меню;
- правильність закладки продуктів;
- вихід готових страв;
- збалансованість харчування по білках, жирах, вуглеводах;
- якість приготування їжі;
- виховання культурно-гігієнічних навичок;
- режим харчування;
- ведення документації по харчуванню дітей.


Немає коментарів:

Дописати коментар